Un punt d’opinió de la Festa Major 2021

Ara que ja ha passat la Festa Major de Vilanova 2021, m’agradaria donar la meva opinió personal, esperant que ningú s’ofengui.

Tenint en compte que estem en temps de pandèmia on s’han de seguir forces mesures sanitàries, els Pabordes i els tècnics de Cultura ho deuen haver passat força malament per poder organitzar la Festa Major, i amb un gran esforç ho han pogut tirar endavant.

Dit això, no ha estat una Festa Major feta per a tots els vilanovins. El dia que es va saber que s’havien de treure entrades per assistir als «cercaviles» (i ho poso entre cometes perquè ha estat més una exhibició que un cercavila. El cercavila es fa al cor de la ciutat, com és la Rambla Principal i no a una rambla de la Geltrú) i als demés actes, ja vaig dir que aquesta Festa Major seria per a uns quants i no per a què tota la ciutadania ho pogués gaudir. En el meu cas, no he perdut ni un minut intentant agafar entrades, ja que, com sempre, hi han uns quants que ho acaparen tot, i al final, sigui per mandra o altres motius, no hi assisteixen i prefereixen que els altres es fotin… Molt lamentable veure la Rambla de Sant Jordi amb cadires buides!

A més, els actes programats havien de ser a la plaça del Port? No tenim suficients places al centre de la Vila per programar-hi algun acte? Amb això no dic que allà no s’hi organitzés cap, però tampoc calia tots.

El gran oblidat d’aquestes dates ha estat el cor de la Festa que és la Vila!

Per sort, un gran encert el Castell de foc que va aplegar els vilanovins als terrats i balcons de les cases per veure l’explosió de pirotècnia des de diferents localitzacions de Vilanova. També molt bé les exposicions de La Sala i l’engalanat que almenys donaven alguna mena de sensació de festa…

La Festa Major és per viure-la, no per estar assegut i veure com va passant!

Gràcies al Canal Blau TV per la seva bona feina, fent-la arribar a tothom que es va quedar amb ganes de gaudir-la per falta de no trobar entrades.

Visca la Festa Major de Vilanova i la Geltrú! Un altre any serà…

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari